SITE BANNER

Запис и тиражиране на CD/DVD

Дизайнът

е изключително важен за рекламния компакт диск. От основно значение са два аспекта:

Външен вид на компакт диска

Той трябва да е достатъчно атрактивен, за да привлече вниманието на целевата аудитория. Излишно е да хвърляте пари за компакт дискове, ако никой не ги стартира след това. Външният вид зависи силно и от вида на кутийката (тънка, дебела, прозрачна, черна, целофан) и обложката (хартиеното тяло, което се слага в кутийката). Ако изборът Ви зависи и трябва да се съобрази най-вече с бюджета Ви, то е добре да имате предвид, че както броя на носителите, които желаете, така и всяка едно допълнение към тях се отразява върху крайната им цена. За пример - картонените кутийки са сравнително евтини за количества от 1000-2000 броя, но за 50 броя, например, цената на един диск се увеличава многократно. Докато при пластмасовите кутийки цената почти не се влияе от количеството. Ако желаете да поръчате при нас, ние ще Ви посъветваме как да съчетаете добро качество с добра цена.

Структура на съдържанието на Вашето CD/DVD

Изключително важно е и как изглежда информацията, която е записана в самия компакт диск. Много от нашите клиенти идват при нас с готова информация, която е нахвърляна в безпорядък от папки и файлове с неразбираеми имена. Най-малкото, което можете да направите, преди да тиражирате своята реклама, е да преименувате файловете и да ги структурирате добре в директории. А най-доброто решение е да се създаде програма, която автоматично се стартира при вкарването на диска в устройството. Ние предлагаме тази услуга. Времето, което е нужно за създаването на такава програма, варира от един ден до седмица, а понякога и повече, в зависимост от функционалността, която се цели.

В заключение

Съветваме Ви да не претупвате нито външния, нито вътрешния дизайн на диска. Консултирайте се с нас и ние ще Ви помогнем да изберете най-доброто за Вас, спрямо бюджета, с който разполагате. Също така погледнете нашата ценова листа, автоматичния калкулатор на оферти или директно се свържете с нас.