SITE BANNER

web (Уеб) дизайн

Изработка на електронни магазини

Електронната търговия и електронният бизнес като цяло стават все по-популярни с всеки изминал ден и вече огромен брой потребители се възползват от удобствата на пазаруването в интернет магазините. Все повече компании отварят електронни магазини като ефективен и удобен начин да достигнат до нови клиенти и да предоставят допълнително удобство на вече съществуващите.

Достъпът до световните пазари вече не е запазена територия само за мултинационалните корпоративни гиганти. Електронният магазин ще Ви даде възможност да продавате директно на милиони потенциални клиенти по целия свят. А общата стойност за притежание на този мощен инструмент за глобални продажби не надхвърля тази на кварталната бакалия с няколкостотин клиента. Всичко това формира един много висок коефициент на възвръщаемост на инвестицията в електронния магазин.

Вашият интернет магазин ще е отворен 24 часа в денонощието, 365 дни в годината и може да обслужва хиляди потребители едновременно и напълно автоматизирано. Ваша грижа е единствено обработката на поръчките и контролиране актуалността на продуктите и цените в сайта.

Това допълнително се улеснява от пълния Ви контрол над администрацията на Вашия електронен магазин - без допълнителни разходи за софтуер или хардуер - нужен Ви е само интернет браузър и връзка към глобалната мрежа.