SITE BANNER

web (Уеб) дизайн

Налагане на търговска марка

Флаш сайтовете са подходящи за налагане на търговска марка и продукти чрез напълно анимирани решения. Ако Вашата компания е нова на пазара и желаете да впечатлите Вашите потенциални клиенти и партньори, е добре да използвате максимална експресивност. Можем да ви предложим точно това, от което имате нужда, като крайният продукт ще е съобразен изцяло с рекламната стратегия на Вашата фирма, Вашият стил и фирмена марка. Тъй като при изработването на анимиран сайт граница може да бъде само въображението, свържете се с нас и ни запознайте с Вашите виждания и начините, по които желаете да бъдат представени в сайта. Ние ще Ви изпратим оферта, включваща цена и време за изработка на Вашия уникален анимиран сайт.

Презентиране на идеи, услуги, продукти

Ако желаете да презентирате Вашите нови продукти и услуги, ще подготвим за Вас рекламна стратегия и ще разработим ефектни решения, които да впечатлят клиентите Ви, били те бъдещи или настоящи. Свържете се с нас относно повече информация, цена и време за изработка.

Анимирани допълнения

С помощта на различни анимирани елементи и ефекти, можете да подчертаете и допълните изразителността на Вашия вече съществуващ сайт.

Анимирани решения в областта на интернет рекламата

Анимираните банери са най-често използваният вид реклама. Банерът е рекламно каре, представящо дейността на фирмата, което се публикува на определени места в посещавани сайтове. Банерът може да съдържа и анимация, която представлява връзка към фирмения сайт. Така посетителите, кликайки върху него попадат на съответната страница. Ако желаете да рекламирате Вашия сайт, услуга или продукт в интернет пространството, ще изработим за Вас уникален анимиран банер, който да привлича вниманието към Вашия сайт.