SITE BANNER

Печат

Каталози

Рекламен или презентационен, каталогът е задължителелен за всеки производител или търговец. Ние можем да създадем един висококачествен, представителен продукт при голям избор от материали за работа - гланцови хартии, картони, матирани или релефни повърхности, гланцирани покрития или ламинирани облицовки - всичко това ще намерите при нас. Предлагаме изключително качествен пълноцветен печат, и довършителни процеси, които ще придадат колоритен изглед на Вашите продукти.


Силно специализирани сме и в печата и изработката на каталози, тип класьор (с машинка). При тези каталози, ако се налага промяна на някоя от страниците или добавяне на нова, не се произвежда целия каталог наново, а само нужните страници.


Тъй като изготвянето на стандартна ценова листа е невъзможно поради безкрайните възможности, ние препоръчваме да се свържете с нас за да Ви дадем конкретна оферта по Вашите изисквания. Ние гарантираме, че ще останете очаровани както от качеството с което работим, така и от цената която ще Ви дадем.


Внимание: Въпреки, че можем да извършим всяка една от операциите (дизайн, печат, довършителни процеси) поотделно - ние препоръчваме цялостната изработка да се поеме от нашата рекламна агенция. Така си гарантирате по-ниска цена, по-високо качество и по-малко главоболия при изработката на каталога.